Subscribe to web2feel.com

Navegador GPS Sygic

Publicat per Pou dimarts, 16 de febrer del 2010


Aquí teniu un dels millors navegadors GPS per als Nokia S60v5. Conté els radars actualitzats, límits de velocitat, canvi de llum de pantalla dia-nit i tots els elements que té qualsevol GPS de cotxe. Per a més informació podeu visitar la pàgina oficial.

Tutorial:
1-  Descarrega el pack des d'aquí i descomprimeix-ho tot amb la contrasenya "gsmspain".
2- Descarrega els mapes: Espanya, Andorra, Portugal i França. La contrasenya per descomprimir és "GSMfree". Click aquí per a més mapes.
3- Copia només l'arxiu .pack de cada mapa descarregat a la carpeta del mapa corresponent que es troba dins la carpeta "Maps" que t'has descarregat en el pas 1. Exemple: el mapa d'Andorra anirà a: maps\and\and.pack
4- Connecta el telèfon per USB en mode "Emmagatzemament de massa" i copia les tres carpetes del pas 1 (Drive, Res i Maps) a l'arrel de la targeta de memòria.
5- Instal·la l'arxiu SetupSymbian.sis al telèfon.
6- Executa el navegador acabat d'instal·lar.
7- Pitja "Activar Mapa" i apunta't el Codi ID.
8- Obre el SygicKg.exe que t'has descarregat en el pas 1.
9- On diu MLM File selecciona l'arxiu Sygic Mobile.mlm que es troba dins la carpeta "Maps" descarregada en el pas 1.
10- On diu Device ID hi poses el codi del pas 7 i cliques "Generate". 
11- Des del mòbil obres el Sygic i poses "activar manualment" i introdueixes el serial number obtingut al pas anterior.

Ja tens el navegador a punt. Només has d'esperar que rebi la senyal GPS i es connecti als satèl·lits. Per facilitar aquesta operació es recomana estar a l'aire lliure sense cap edifica molt alt que tapi la visió amb el cel.

Traducció al català:
1- Descarrega't això.
2- Per traduir el menú copia l'arxiu "Catalan.lang" de la carpeta "Menú" a la carpeta Res\Skin de la targeta de memòria i des de l'aplicació ves a configuració i canvia d’idioma a Català.
3- Per traduir les veus de la guia de navegació copia els arxius "catalonian_man" i "catalonian_women" de la carpeta "Veus" a la carpeta Res\Voices de la targeta de memòria i des de l'aplicació ves a configuració i canvia la guia de veu a Català d'un home o d'una dona.

Ja tens el navegador en català i a punt per sortir a veure món.


0 comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu el vostre comentari...

Vota'm al TOP CATALÀ!